Onze Missie

Het aanbieden van top kwaliteit zitmeubelen tegen een zeer betaalbare prijs, zonder dat dit op enige manier af zou doen aan kwaliteit of zitcomfort. Dit is een missie die makkelijker gezegd is dan gedaan, maar door het grote inkoop netwerk van onze moeder maatschappij Maxum Brielle BV en door  jaren lange ervaringen op het gebied van design, kwaliteit en comfort is het toch gelukt om samen met diverse professionele producenten toch deze mooie en zeer complete collectie aan te kunnen bieden.  


Ambacht gecombineerd met de nieuwste technieken


Alle onze sofa craft meubelen worden ambachtelijk gestoffeerd door zeer ervaren stoffeerders, welke na de productie nog op detail worden gecontroleerd op eventuele fouten/afwijkingen. Door deze  gedetailleerde manier van produceren kunnen wij u een prachtig en hoogwaardig zitmeubel garanderen. Natuurlijk leven wij wel in de moderne tijd en willen wij al onze meubelen voorzien van de  nieuwste technieken en materialen. Zo maken wij gebruiken van de beste en soepelste rundleder kwaliteiten en de meest hoogwaardige meubelstoffen. Ook zijn veel van onze modellen voorzien van een luxe Elektro Relax Systeem, zodat u heerlijk en zorgeloos kunt relaxen. Bij de bedieningsknoppen van het elektro systeem vind u tevens een handige USB aansluiting voor bijvoorbeeld het opladen van uw telefoon of tablet. Handig toch, zo blijft u altijd online terwijl u heerlijk aan het relaxen bent op uw sofa craft zitmeubel.     


ONZE SOFA CRAFT SHOWROOM


Eindeloos Veel mogelijkheden

Veel van onze Sofa Craft artikelen bieden eindeloze mogelijkheden, dit betreft kleur en materiaal keuze. Maar ook betreft afmetingen en uitvoeringen, zo kunnen veel modellen in zeer veel uitvoeringen en afmetingen geleverd worden. 

Bij veel modellen kunt u zelf uw gewenste garen kiezen, welke gebruikt gaan worden voor de naden van uw zitmeubel.

Zo kunnen wij tot in detail het ideale zitmeubel voor u creëren, welke geheel is afgestemd op uw persoonlijke wensen.

 

TIP: Meet thuis de maximale afmetingen, betreft het gewenste zitmeubel op. Dan kunt u samen met onze product expert, het ideale zitmeubel samenstellen in onze showroom.       


Netjes Gratis Thuisbezorgd en Geplaatst

Alle Sofa Craft meubelen worden full service standaard gratis bij u thuis afgeleverd en geheel gebruiksklaar bij u geplaatst, dit betekend dat:

  • Wij alles uitpakken en ook gelijk het verpakkingsmateriaal afvoeren.
  • Wij het meubel monteren en plaatsten op de door u gewenste plaats.
  • Wij pas weggaan als alles werkt en is aangesloten.

CBW GARANTIE

Als onderdeel van onze moeder maatschappij Maxum Brielle BV, biedt  Sofa Craft op al zijn artikelen volledige garantie. Dit volgens de C.B.W. voorwaarden, naast een goede en uitgebreide product garantie bieden deze voorwaarden aanvullende voordelen zoals:

  • Veilige (aan)betaling
  • Extra Garantie
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Naast deze algemene voorwaarden, biedt Sofa Craft ook service aan huis. Mocht er onverhoopt iets mis gaan dan kan dit in veel gevallen bij u thuis opgelost worden.

 

Mocht u deze C.B.W. voorwaarden willen inzien dan kunt u deze hier vinden.